Condicions de Devolució i Reemborsament

CONDICIONS GENERALS DE DEVOLUCIÓ

El client disposa d’un termini de desistiment de 14 (catorze) dies naturals a partir de la recepció de la mercaderia per part del client, havent de notificar-ho a mail@masdengil.com.

No es podrà exercir el dret de desistiment quan hi hagi indicis que els productes han estat oberts, manipulats o exposats a condicions inadequades.

És obligatori tornar els productes protegits correctament, en el seu embalatge original, en perfecte estat per a la seva venda posterior.


Per norma general, les despeses de devolució van a càrrec del client. Queden excloses d’aquest cas aquelles devolucions que es deriven d’un error de Mas d’en GIL.

COMANDA DEFECTUOSA

L’embalatge de l’enviament està dissenyat per evitar ruptures i els nostres partners són molt conscients de la fragilitat del producte. En el moment en què rebi el seu paquet, segueixi els següents passos:

Els proveïdors de transport no permeten la devolució de mercaderia si el client l’obre en presència seva, però pot revisar la caixa des de l’exterior i si detecta que la caixa està humida o mullada, no accepti la comanda. L’agència de transports ens notificarà la incidència i automàticament gestionarem un nou enviament sense cost addicional.

COM CANCEL·LAR LA SEVA COMANDA

Si ja ha realitzat la compra i vol cancel·lar la seva comanda, si encara no l’ha rebut, posis en contacte immediatament amb mail@masdengil.com.

En el cas que la comanda no hagi estat expedida, es procedirà a cancel·lar-la i es retornarà l’import de la compra íntegrament pel mateix mitjà pel qual ha realitzat el pagament.

En cas que el paquet hagi estat expedit, haurà d’esperar a la seva recepció per a procedir a la seva devolució.

No acceptarem cap canvi o devolució si prèviament no hem rebut una notificació.